cautare

vineri, 14 septembrie 2007

Iluzia sexului ....tare!


A ajuns la el, fara nici un pic teama. Stia ca se va intampla totul asa cum va dori ea. Mereu se intampla asa. S-a asezat pe fotoliu si si-a aprins o tigara... Tragea incet, senzual, ca din inima unei papadii uscate. El o privea. Are o fata tare ciudata. Daca il vezi ai zice ca e chiar dragalas, dar nu, nu astazi. Fata lui ii inspira necesitatea sfasierii carnii intre maselele puternice. Era un animal. Da, un animal cu ochii tristi.
Au ras putin de ceva, nici ea nu-si aminteste macar, apoi ea s-a intins pe pat, langa el. Rochia mulata lasa sa se vada formele corpului, intocmai cum sunt, mari, voluptoase si magnetice.
A inceput sa o magaie. De pe gat pe genunchi, apasat, nevrotic, iar privirea i se incetosa si pulsul incepu sa se vada in obraji. Ea s-a incovoiat de spate, apoi, printr-o extensie si un geamat surd, a lasat sa se inteleaga care-i sunt dorintele. El nu-i mai putea privi ochii. Ii dadu bretelele rochiei jos si se ridica de pe pat. Umerii! Se plimba nervos ca un leu intr-o cusca prea mica pentru visurile lui. Nu ii scapa corpul din ochi. Ii privi clavicula, apoi se apropie incet si o atinse, cu buricul degetului aratator, incet. O saruta apoi. Ea statea nemiscata. Isi mai aprinse o tigata si continua sa se lase avuta, se gandea la cat de proaste sunt caprioarele, de ce fug din calea leului, cand el nu vrea decat sa le posede.
El ii cobora rochia, pana la coapse. Apoi se ridica iar. Iar o privi. Se apropie apoi si o apasa pe ovare incet... trebuie sa fi fost un expert, nici macar femeile nu stiu ce mare placere poate produce impingerea podului palmei in ovarele excitate.
Ii dadu rochia jos. Ea a ramas aproape goala, sigura pe frumusetea trupului ei, si sfidatoare, pe pat.
El nu reusea sa se apropie, de teama ca emotia mult prea mare putea avea efecte nedorite, continua sa o priveasca frematand de placere vizuala. Ea se ridica, si parasi camera. Se intoarse dupa cateva minute, uda si goala. Se aseza pe pat in aceeasi pozitie, cu picioarele suprapuse si sanii ostentativ asezati peste o coloana vertebrala arcuita.
''Vino langa mine!''
El veni. ...
Pana aici tinu vraja.
Unii oameni uita de vraja.
Au facut sex, brutal si trist, cu gemete surde si sferturi de cuvinte soptite teatral.
O sa folosesc faza aia cu prada intr-o piesa... O alta piesa de pe puzzle-ul vietii. A mea. A ta. Poate a lui...
Experientele sunt bune, chiar daca aparent le numim ''experiente nefericite''. Cu cat stiu mai mult cu atat imi dau seama ca nu stiu nimic...? Asta era celebra vorba?

4 comentarii:

FloryAN spunea...

buna. am si eu un blog si vreau sa-ti propun un link exchange. blogul meu este http://floryan.blogspot.com "Recomandari FIlme" sper sa-ti placa.

diana vlase spunea...

dap, interesant blogul tau. diana_vlase@yahoo.com....da-mi un mail cu contactul tau.

Anonim spunea...

Foarte interesant mesajul, pana la un punct.
Nu ti se pare ca se termina prea brusc totusi?
Poate caprioara a incercat sa muste leul, desi nu avea dintii suficient de ascutiti? Si cand a primit inapoi exact ce ea insasi a oferit... de ce a fugit atat de repede?
Nu crezi ca ar mai trebui sa lucram putin la final?

diana vlase spunea...

oamenii ar trebui sa inteleaga, textele nu sunt altceva decat iluzii puse in cuvinte. Sunt convinsa ca nu a fost asa, poate si tu esti...
ce ar mai fi de lucrat?