cautare

miercuri, 17 octombrie 2007

Polifonicul...


De cand cu mall-urile si cu panterele de mall, don'soarele alea de nu pot respira de cat de tare se strang la corsetul de nunta, au aparut si ei, care mai de care mai parfumati, s-au inventat brelocuri de cinci ori mai mari decat cheia de la masina, numa' numa' o observa cineva ce marca e, si nu in ultimul rand a crescut Mafia soneriilor telefonice.
Acu' daca nu e doamna politicoasa care sa te traga de ureche la inceputul reprezentatiei: ''inchide dracului telefonul, sau macar da-l pe silent, in ma-sa de mobil'' atunci romanasul nostru proaspat frezat, parfumat, brenduit si tot restul, se trezeste privit dragastos de tot publicul de la Multipex, in timp ce din mobilul lui cu mii de lumini se aude polifonic ''Tu esti o zeitaaaaa/ Da, asta esti, zeita mea''
Nu stiam la ce sa ma uit mai surprinsa, la Jodie Foster, care avea tot felul de replici idioate ca: ''Who's da' bitch, now?'' sau la idiotul pe post de odorizant, care avea un deal cu ala de a facut coloana sonora la The Brave One, pentru ca din doua in doua minute ii suna mobilul...polifonicul.
Filmul, o catastrofa, aaa, aaa, si un grup in spatele meu, gadilatori de profesie, probabil, pentru ca au ras tot timpul, unii de altii (pelicula te facea sa plangi cu gandul ca puteai sa iti iei trei gogosi de la Daylight cu banii aia)... si replica de final, o delicatete cum numai in carti mai gasesti. Tipul, polifonicul:
''Fa, la ce nivel am lasat jaguarul?''
Ma intreb de ce mai au oamenii nevoie de imaginatie, cand totul e acolo...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Zi mersi ca nu erai tu cu polifonicu

diana vlase spunea...

Cu telefonul sau cu insul? Cu telefonul nu, ca nu dau eu banii pe prostii, iar cu barbatul nu, pentru ca... ar fi atatea motive:)

Andra spunea...

Toate filmele la care mergi tu sunt proaste?

diana vlase spunea...

Nu toate, numai ca nu-s asa toleranta ca tine, si nu refer numai la filme:P