cautare

miercuri, 21 noiembrie 2007

Invazia


Invazia

Regia: Oliver Hirscbiegel
In rolurile principale: Nicole Kidman, Daniel Craig.

Hm, un virus... extraterestru, care face oamenii aproape nepamanteni in sensul ca, desi iti pastreaza amintirile si emotiile, devin mult mai calmi, mai calculati, cu o privire goala (tampa, dupa caz). Ea, Nicole, o psiholoaga cu un copil, un pic indragostita de un tip temerar impreuna cu care lupta pana aproape de final, si cu un fost sot care face parte din oamenii de top in implementarea sistemului extraterestru. S. F.-uri...

Atentionare: pentru a transmite virusul de la un om la celalalt, infestatii trebuiau sa verse pe semeni, asta ca sa ma exprim frumos.

Continuand cu tampeniile acestui film, ca sa nu iti atace celulele unu ins peste care s-a varsat, trebuia sa nu doarma... si ea, care este doctor, stia, dom-le, ce pastile sa serveasca! Of!

Binele si iubirea inving? Ghiciti! Imprevizibilitatea, o, ea!

Prost, un film realmente prost, si pentru ca incerc sa vad parea plina a paharului, oricat de in desert ar fi el, merita sa o vedeti pe Nicole, ea este adorabila.

Retoric, dar nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb, unde se va ajunge cu filmele astea din ce in ce mai proaste?

Floricelele rancede, in stanga si dreapta noastra doua cupluri de tineri profesori de gradinita: ''daca bea din apa in care a vomat ala se infecteaza si ea, intelegi?.... da, asta e barbatul aleia care a venit la inceput, de la ora 9, doar a zis ca este ceva in neregula cu el...'' Nu suntem idioti, ne dam seama si noi, oamenii mai putin geniali, taci in p*** mea, odata!!!

Eh, in rest, all good! Cum care rest?

6 comentarii:

mateea spunea...

Ai uitat sa precizezi o Diana care a urlat cand Nicole a dat copilul transformat in extraterestru facator de rele, cu capul de marginea patului, "Na!Da-te in P*** mea". Si pe a ei prietena cu ras cristalin, care a inceput sa raga isteric spre deliciul salii. Va mai asteptam si martea viitoare!

diana vlase spunea...

frate, d-aia ne faem blog, sa zicem ce frumoase si talentate si asa si pe dincolo suntem, cum era sa povestesc eu ca mi-a scapat aiurea dragostea pentru copii grasi, chinezi, posedati de celule extraterestre?

Mateea spunea...

Sau poate vrei sa-ti bag mortu' in casa si sa zic cum ma carai de mana la 1 m si un mare zambet al meu si spuneai "Da' un suc nu-i dai lu asta mica?"

diana vlase spunea...

Taci putin:))

dacu spunea...

ia mai zi, mateea :)...

Mateea spunea...

Asta a fost...Urmatoarele detalii picante, sambata dupa Malibu :))