cautare

joi, 22 noiembrie 2007

K n Confusion


Nu stiu de unde sa incep... Ieri seara am fost la relansarea postului Senso Tv, hm.... Tipul care prezenta era relativ coerent, invitatii eram noi ( Teatru Nou, nu noi antonimul de la vechi), si-atata, adica restu' ori cantau ori faceau parte din stuff. Ce sa zic, trei ore juma de ''distractie'' la maxim. Dupa Sarmalele Reci (in timpul concertului lor oamenii mancau saratele si vorbeau, asa ca m-am trezit eu sa aplaud si sa dansez, ca sa nu se simpta artistii prost, motiv pentru care mi-am luat in freza vre-o doua priviri ''porno'' de la solist), au cantat Sotto Inteso (nu-s daca se scrie asa, da mi-a placut nespus de Sfantu' care a recunoscut ca are aceeasi palarie de concert de sase ani... n-ar fi greu, dat fiind faptul ca in sase ani au avut doua concerte:D!), apoi Pistoulul Cu Capse (niste copii despre care am mai auzit dar nu am fost curioasa sa ascult ce fac, si care, off da record, m-au pus in cur, foarte tari, un punk cu influete de multe feluri, tineri talentati si cu spirit inovativ).
Iar acum Ta-Ta-Ta-Tam: K nConfusion!!!!!!!!
Pentru cei care nu stiu, K n Confusion este trupa(sa nu-i zic formatia) a carui solist e K-Gula. Am uitat sa mentionez ca totul se intampla live, si nici unul din artisti nu a dezamagit. Trei pusti la ''instrumente cu corzi'', unul la baterie si K-Gula. Au cantat cel mai putin, cred ca patru piese, insa nu am cuvinte. Ce sound, ce versuri, ce prezenta scenica aveau fiecare dintre ei, cu totul altceva fata de ce facea K-Gula inainte. Mi-ar placea sa fac un eseu despre cum nu mai puteam sa respir, cum nu puteam sa aplaud, cum nu mi-a venit sa cred ce tari sunt oamenii!
De o decenta cum rar mai prinzi la artistii romanesti, nu a injurat publicul, nu a baut alcool intre piese, nu a scuipat, si cu toate astea m-a atins si m-a tinut cu o mana in jurul gatului, pana la final.
Trebuia sa ascultati. Iar eu promit sa ma documentez, si sa anunt un concert viitor al lor.

Niciun comentariu: