cautare

miercuri, 5 decembrie 2007

Concert la Cheya!


PrimulCONCERT la CHEYA” – Vineri 7 decembrie, Club Malibu, ora 23.00

Trupa CHEYA iese pe piata cu primul „CONCERT la CHEYA”. Cei trei componenti ai trupei au descoperit pasiunea pentru hip-hop in urma cu 12 ani cand acest gen muzical isi facea aparitia in Romania. Drops, Feluu si Makru au pornit separat (Drops a activat in trupa Morometzii) insa drumurile lor s-au intalnit si in urma cu 5 ani au decis ca acesta formula este cea mai potrivita pentru ei.

Dupa 5 ani de underground, acum, trupa lucreaza la lansarea primului lor album, un album care se doreste a fi o reaintoarcere la originile hip-hop-ului. Acest „CONCERT la CHEYA” este primul dintr-o serie de concerte prin care se doreste promovarea noilor piese. Mesajul pieselor este mesajul initial al acestui gen muzical „pace, iubire, unitate si distractie” si este un suflu nou pe o piata muzicala suprasaturata si care a pierdut pe drum mesajul hip-hop.

CONCERT la CHEYA”o reintoarcere la valorile si mesajul initial al hip-hop-ului – un concert al adevaratei culturi hip-hop – VINERI 7 decembrie Club MALIBU - Bucuresti


Niciun comentariu: