cautare

miercuri, 27 februarie 2008

Meet the Spartans


Meet the Spartans


Genul: Comedie
Regie: Jason Friedberg , Aaron Seltzer
Distributie: Kevin Sorbo, Carmen Electra, Diedrich Bader, Jenny Costa, John Di Domenico

Meet the Spartans, sau una dintre cele mai complexe parodii din ultiumii ani. Spun complexa, pentru ca, daca la inceput am crezut ca este o parodie dupa 300, pe masura ce filmul evolua, realizam ca este o parodie a americanilor. De la Brithey Spears, la Paris Hilton, la American Idol, la Transformers, productia pune pe ecran un umor indraznet.

Armata spartanilor, in numai de 12, cu abdomenele vopsite si inclinatii homosexuale, lupta in dans, rime, si glume ‘yo Mama’ pentru victoria teritoriului propriu. Cum totul se sfarseste cu moarea, si cum moartea poate fi un subiect foarte spumos pentru comedie, finalul este apoteotic... mult spus!

Doua aparitii care mie personal mi-au facut deliciul serii, Carmen Electra si MethodMan, o coloana sonora amalgamata, care ar naste invidii si pentru Ridley Scott, regizorul Gladiatorului, si lui Gary Gray, cel care a adus pe ecran comedia Friday.

I-as da un 8 pentru trailerul reusit si pentru Carmen Electra.

Off the record(asta nu intra in cronica)

1. Ce tarani erau langa noi, jeeeees, un el si o ea, ea ne povestea glumele ca la teatru pentru orbi si apoi radea singura si foarte ascutit, el intelegea chintesenta filmului, si cand unu' mai ramanea fara ochi chiar se intrista.. poate il durea, dom'le pe actor... apoi se mai intorcea spre noi, cu coltul gurii ridicat, si ne explica ca la noi nu-i asa... SERIOSSS???
2. Zece pentru meniul Romance si M&M!
3. Miliarde pt..

Niciun comentariu: