cautare

joi, 28 februarie 2008

Speed Dating PartyIti cauti jumatatea? O gasim noi. In 7 minute."


Incepand cu sambata, 1 martie Singur.ro, in colaborare cu club Metropolis, au placerea de a anunta cea mai inedita petrecere a inceputului de an, prima petrecere Speed Dating din Romania.

Bazat pe conceptul nascut in New York evenimentul e structurat in trei parti: concursul propriu-zis, concert si after-party.
Inscrierea se face accesand pagina www.singur.ro si completand formularul.

Impartit in 2 runde, speed-dating-ul are la baza cateva reguli simple. Exista 14 concurenti, 7 femei si 7 barbati. In prima runda barbatii trebuie sa se mute succesiv de la o masa la cealalta, dupa 4 minute de discutie cu sexul opus. In a doua runda barbatii pot alege mesele de discutie. La finalul primei runde fiecare participant isi va nota preferatul pe un biletel, dat juriului.
Juriul va decide cuplul castigator, in functie de biletele si de comportamentul participantilor. Castigatorii vor petrece un weekend impreuna la munte, clasatii pe locul doi se vor bucura de o cina romantica la un restaurant din capitala iar cei clasati pe locul 3 vor primi cadouri surpriza.
Va exista o masa a castigatorilor, unde cuplul serii va putea ramane sa se distreze intreaga noapte.

Concertul va urma dupa concurs, si va implica publicul pentru a demara o seara de distractie in care toata lumea este libera sa comunice si, de ce nu, sa continue ideea concursului, prin a-si gasi jumatatea. Artistii pot fi de asemenea votati pe www.singur.ro.

Cu o frecventa saptamanala, Speed Dating Party e un eveniment de la care nimeni nu ar trebui sa lipseasca.

Parteneri media: MuzicaBuna, Radio Total, Hollywood Movieplex, Zile si Nopti, Anyplace.ro, Radio 3net, So fresh, Sunete, Compact, 25h, Club News.

Club Metropolis, situat la etajul 4 in Unirea Shooping Center, a luat fiinta acum jumatate de an si are onoarea de a gazdui in fiecare sambata , incepand cu ora 22.00 petrecera anului 2008.

Concert 1 Martie BORDO
Concert 8 Martie TRENUL DE NOAPTE


www.singur.ro/speed_dating_party.php

8 comentarii:

dacu spunea...

:)cum o fi oare sa participi la asa ceva? :)

Anonim spunea...

distractiv?

Diana

EMMA STEFFAN spunea...

a fost super tare , credeti ma pe cuvant , toata lumea s-a distrat iar eu am fost in juriu D::D:D

Anonim spunea...

da, venim si cu pozele in cuuurand:D, cu juriu, concurenti, si tot tacamul.
Diana eu

dacu spunea...

un juriu impartial, nu?

diana vlase spunea...

impartial, evident:D

ionut spunea...

foarte frumos. eu unul m-am distrat. am si castigat. doar locul 3. si noua iubita e draguta... ce sa mai, o seara deosebita. ne vedem din nou sambata seara. voi fi doar spectator de data asta. :) btw, diana, cand ne trimiti date despre cum putem ridica premiul? :D

petruta spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.