cautare

miercuri, 21 mai 2008

Sapte moduri de a-ti folosi garderobaVestimentația poate fi de multe ori o problemã, asta în cazul în care nu stãm foarte bine la capitolul imaginație. Deși nu ne putem achiziționa în fiecare zi o piesã vestimentarã, putem folosi câteva din trucurile specialiștilor, pentru a arãta mereu ca scoase din cutie:
Aplicațiile pe bluze
Câțiva centimetri de broderie, reprezentând, fie un motiv floral, fie unul geometric, putem achiziționa de la magazinele de țesãturi pe o nimica toatã. O broderie aplicatã pe o cãmașã uni, îi poate schimba totalmente înfãțișarea.

Panglicile colorate

Poți adãuga o patã de culoare vestimentației tale, folosind panglicile late, colorate, în locul cordoanelor sau al curelelor. Asorteazã panglica cu brãțara, cu oja sau cu cleștele de pãr și, în acest fel, imaginea ta va deveni mai femininã, iar discreția și bunul gust vor fi imediat sesizate de cei din jur.

Fustele care nu ne mai vin

Nu trebuie sã fii o croitoreasã iscusitã ca sã îți poți purta fusta preferatã, care acum, din pãcate, nu te mai încape. Gãsește-i culoarea complementarã și adaugã câțiva centimetri de material plisat, pe culoarele din fațã și din spate, și astfel va arãta mai bine ca oricând.

Nasturii mari

Putem înlocui nasturii insesizabili ai cãmãșilor noastre cu nasturi mari, colorați. De la buline, la flori, la gãrgãrițe sau libelule, putem gãsi tot felul de nasturi cu ajutorul cãrora sã creãm fantezii vizuale.

Eșarfele lungi

Strânse în jurul gâtului, sau acoperind umerii, prinse de geantã sau accesorizând sacoul, eșarfele lungi pot schimba look-ul mai mult decât v-ați fi așteptat. O tinutã de searã cu pantalon și cãmașã neagrã, peste care puneți o eșarfã aurie, asortatã cu pantofii, poate fi o rețetã de succes la o paletã foarte variatã de evenimente.

Manșetele și gulerele

O ținutã foarte la modã implicã îmbinãrile de culori. Toatã lumea știe cã în ținuta unei femei nu trebuie sã existe mai mult de trei culori, așa cã, gulerul și manșeta aplicate, asortate cu pantofii, cureaua sau geanta, dau un plus de stil în linia vestimentarã. Poți folosi manșetele și gulerul de la o cãmașã pe care nu o mai porți, pentru a-ți crea o imagine ineditã.

Fustele plié folosite ca rochii

Dacã gãsiți în dulapul vostru fuste plié, care nu mai sunt foarte la modã, încercați sã le ridicați peste bust, sã aplicați o curea latã în talie, accesorii adecvate și puteți obține o rochie baby doll, foarte asemãnãtoare cu cele ale designerilor renumiți.

Stilul propriu implicã, pe lângã piesele vestimentare, sã te cunoști pe tine, cu defectele și calitãțile tale fizice, sã știi sã îți pui în valoare punctele forte. Și pentru cã se întâmplã ca ținutele la modã sã nu ți se potriveascã întotdeauna, e bine sã îmbini trendurile cu personalitatea proprie, pentru cele mai bune rezultate.


autor: Diana Vlase


2 comentarii:

Anonim spunea...

tu oricum te imbraci marfa:)

diana vlase spunea...

;) am momentele mele...