cautare

joi, 11 septembrie 2008

Leonard Cohen - It's a Must!Muzica si poezie pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Pe data de 21 septembrie, Leonard Cohen concerteaza la Bucuresti, intr-un spectacol organizat de Compania Events.
Mai motivat ca niciodată, cel care este considerat cel mai mare compozitor al tuturor timpurilor, Leonard Cohen, este în mare formă în acest prim turneu după o pauză de 15 ani. Prin vocea sa de aur, poezia sonoră transmite multă căldură, iar dialogurile permante cu publicul fac deliciul unui show plin de culoare. Întregul spectacol este captivant, mai ales ca atitudine vocală, unde desele schimbări de tonalităţi arată un Leonard Cohen plin de viaţă la 73 de ani şi un vocalist care se respectă şi care respectă publicul la rându-i.
„Muzica lui Cohen, intunecata si poetica, ar trebui inclusa in tabelul periodic al elementelor” – proclama revista Rolling Stones. „Dupa ce o descoperi, se transforma subit in ceva tot atat de necesar ca oxigenul”. E greu sa mai gasesti in istoria muzicii un alt artist care sa se fi dezinteresat atat de sincer de cultura pop si care totusi sa fi influentat-o atat de profund si sclipitor. Unul dintre cei mai controversati, originali, irezistibili, captivanti compozitori ai erei, Leonard Cohen detine reteta seductiei intelectuale si o aplica cu incredibil succes de multi ani incoace. In proza si in literatura la fel de bine ca in muzica.
Compozitiile sale au fost interpretate de nume faimoase, fiecare “cover” fiind o incercare fascinanta de a intelege mai indeaprope muza-i enigmatica. De la “Suzanne” a lui Judy Collins la U2, REM, Sting, Nick Cave, Rufus Wainwright si Johnny Cash, cantecele lui Cohen au calatorit la fel de mult ca si autorul lor.

Vreau numai sa stresez lumea, ca biletele sunt date, toate, deci...

O perioada plina, Jay Sean pe 12 la Turabo, Snoop pe 19 si Gianna Nannini pe 22 la Arene. As mai zice de multe nume mari care urmeaza sa pice pe meleagurile mioritice in octombrie, dar tzipa datoria:))

www.events.ro
www.turabo.ro

5 comentarii:

iasiea spunea...

nu mia sunt bilete?!?! :((
pacat.

diana vlase spunea...

lasa draga, recuperezi cu ceva Drum'N'Bass la Fabrica:)

iasiea spunea...

:)) aoleu :))

Master Shifu spunea...

Jay Sean nu e un nume mare

diana vlase spunea...

Daca il legi,se mareste:)