cautare

duminică, 21 septembrie 2008

Weekend cu perna la cap

Pai, marfa la Snoop. Evident ca mai putina lume decat s-ar fi asteptat lumea care crede ca lumera e altfel. :)) Buhum!
Cum s-ar spune, mai era loc, dar na... nu comentez. Bine, poate numai putin! M-as fi asteptat la mai multa spectaculozitate, un concert de minimum o ora si mai multa "dragoste" din partea fanilor. Una peste alta, marfa.
Astazi, insa, cam greu cu echilibrul, ametzeala si durerile de cap. Si stand la orizontal, ascultand "what what in the but" (ULTRA FUNNY: TRE SA INTRATI PE YOUTUBE SI SA VEDETI CLIPU LUI SAMWELL - WHAT WHAT IN THE BUT!!! TREBUIE!!!) ma gandeam ca, daca razboiele au avut rolul lor in istorie, la scara redusa, tre' sa aiba si certurile rolul lor intr-o relatie. Numai ca, e ciudat cand, fara sa vrei, vezi ceva de genul asta, in public. Iti bagi unchiile in palme si juri sa nu mai ridici niciodata tonul la prietenul tau, pe strada. Daca nu pentru ca il respecti pe el, macar pentru ca aratati amndoi ca doi prosti la care lumea se uita ca la spectacol, fara sa plateasca. Trist, spun.
Inca ma doare capu, continuu sa ma cert:) si nu o sa pun filmarea cu Snoop pentru ca nu am reusit sa tin telefonul drept pt 30 de sec.
Si o replica furata dintr-un film de duzica, cred: "Lumanarea arde de la ambele capete, nu o sa tina toata noapea". Filmul prost, replica buna. Nb...
Si cu ps-ul de rigoare, la Goran cum a fost???????

7 comentarii:

msokoto spunea...

i said what what in the but :))
stiai ca are pagina pe wikipedia? :)) http://en.wikipedia.org/wiki/What_What_(In_the_Butt)

pt goran, u've got mail.

diana vlase spunea...

:) e genial omul!!! Genial!!! (nu stiu daca imi place sau ma isterizeaza, ideea e ca nu ma pot opri de cantat piesa, pe doua voci, cu Catalina). Noah, citit mail, parut rau, sunt sigura ca o sa do it next time. Pupixuri!!!!

diana vlase spunea...

din* nu de..jezzz

Master Shifu spunea...

I-as trage o palma... Ce lake flaushat

diana vlase spunea...

cine? Samwell? :)))))))))))))))) Mie mi se pare foarte distractiv pentru ca mi-l imaginez ca un personaj dintr-un film. Care nu poate fi adevarat si, in consecintza, nu o sa faca nimic din chestiile alea scarboase rau.
Plus ca e prea departe ca sa atace masculinitatea autohtona. I hope:))

Master Shifu spunea...

Asta nu schimba cu nimic faptu ca e un lake flausat

diana vlase spunea...

bine:)