cautare

vineri, 21 noiembrie 2008

...Ganduri bune pentru Erika - Parazitii, Vita de Vie, Habar si teatru cu “Passe-Partout Dan Puric”

Am luat articolul de pe blogul Andreei Talmazan, nu de alta dar ea stie mai bine ca mine cum sa puna in cuvinte povestea Erikai. Frumos a fost ca, intamplator, mai multi oameni m-au rugat concomitent sa pun pe site-uri si pe bloguri povestea acestui copilas frumos... Se pare ca oamenilor le pasa...si asta este un prim pas...
www.andreeatalmazan.roPentru ca Erika sa continue sa zambeasca

Erika Josian este o minune de copil. Par cret, ochi caprui, cativa dintisori in fata si o veselie molipsitoare. Este, ca orice minune de copil, cea mai mare bucurie a parintilor ei. Amandoi foarte tineri (26 de ani), au facut-o pe Erika din iubire si tot cu iubire o cresc si o inconjoara in fiecare clipa.
Erika implineste 2 ani pe 3 decembrie 2008. Iar petrecerea de ziua ei este una…foarte speciala: un concert cu strangere de fonduri, pentru care si-au dat mana Vita de Vie, Parazitii si Habar, trupa de teatru “Passe-Partout Dan Puric” si Cabral, in calitate de prezentator.
Pentru ca Erika Josian a fost diagnosticata pe 1 noiembrie 2008 cu leucemie acuta limfoblastica L1. Un nume e boala din care e usor de inteles ca Erika nu poate supravietui fara ajutor. Iar ajutorul inseamna un tratament de 3 ani la o clinica din Germania, pentru care este nevoie de 180 000 de euro.
Erika asculta inca muzica de pe Cutiuta Muzicala si canta chiar ea, stalcind cuvintele, de mama focului. Nu stie nici de Vita deVie, nici de Parazitii, nici de Habar si nici ce e ala teatru nu a invatat inca. Nu stie nici ca pe 2 decembrie, inainte de ziua ei, oameni cu suflet mare se strang in Club Fabrica (strada 11 iunie, nr 50) de dragul ei. Nu stie nici ca Vita de Vie si-a anulat un concert platit ca sa cante gratis pentru Erika si nici ca toti artistii au spus DA fara nici o ezitare.
Erika stie doar ca de la o vreme nu se mai simte la fel de bine ca inainte, ca mami si tati par ingrijorati si ca tati vorbeste mult la telefon si se agita. In timp ce ea se joaca mai departe si rade si isi arata dintisorii din fata oricui vine sa o vada…
Pe 2 decembrie sunteti invitati la concertul de ziua Erikai. In Club Fabrica, de la ora ….. Pretul biletului de intrare este 25 de RON, iar suma stransa din aceste bilete se doneaza in totalitate pentru ca Erika sa poata zambi la fel de frumos inca multi, multi ani de acum inainte.

Pentru donatii s-au mai deschis si urmatoarele conturi, la BRD sucursala ACADEMIEI, pe numele Josian Wipper.

RON: RO50BRDE410SV20042894100

EUR: RO10BRDE410SV20043694100

USD: RO06BRED410SV20043774100

3 comentarii:

Andreea spunea...

Recunosc ca textul apartine altora. :)

Anonim spunea...

daca putem de ce sa nu ajutam e o fetita, voi sa fi avut baiat sau fata voi sa fi avut varsta e ce ar fi facut parintii ei sau ai vostri, daca putem de ce sa nu ajutam. NU CRED IN DUMNEZEU, DAR SPUN DOAMNE AJUTA FETITA ASTA. NU Mai zic NIMIK AJUTATI SI VOI DACA PUTETI. ID mess nmn_parazitii

diana vlase spunea...

Asa-i, numai ca... si coerenta te poate ajuta sa convingi niste oameni sa ni se alature.