cautare

duminică, 28 decembrie 2008

La Birou

Asta nu e o poveste. Am urcat, azi, tot decorul in masina si am pornit spre Colentina, colt cu Dn. Ghica, pentru ca urma, la ora 19.00, sa jucam "Josephine, inca o Tarfa Trista" la "Birou". Despre clubul acesta aflasem ca se deschisese de o saptamana, iar faptul ca noi urma sa jucam acolo era... gen... un compliment adus trupei. Am sunat de cateva ori patronul clubului, ca sa ne dea indicatiile necesare pentru a ajunge acolo, iar a treia oara, am reusit. Drepata, prima la dreapta, urmatoarea la dreapta si, apoi, la dreapta. Pana la urma Catalina a vazut un carton pe care scria "la Birou". Numai ca era pozitionat peste un garaj. As fi spus hala, dar ar fi fost prea pompos. Coboram, privim stanga, dreapta, si ne aflam in fata usii garajului. Am tras de usa. La birou. Acolo era. O sufragerie intr-o cutie de tabla, cu scaune cu un picior mai scurt, mese manufacturate...din lazi de bere. Sa mi se scuze imperfectiunea gramaticala... O tipa foarte dragutza vine la noi si ne intreaba ce bem. Primul instinct mi-a fost sa urlu la ea: nimic din hambarul asta..., dar nu am facut-o. In cele din urma a venit si patronul clubului. Beat... crita, afisand urmatoarea imagine: barba lunga si grizonata, tinuta dezordonata si un papuc intr-un picior si... o cizma in celalat. A spus ca s-a echipat pentru oras. O voce calda si o privire incetosata.
N-am jucat.
Nu pentru ca suntem snobi, pentru ca nu suntem lipsiti de prejudecasti. Iar ca seara sa fie completa, am mers la barul unui hotel si am dat 30 lei pe fresh de portocale. Nu trebuie sa sustinem ca actorii sunt saraci si ca sunt nevoiti sa joace in conditii mizere. Se poate sa fim doar... saraci

3 comentarii:

Attila Vago spunea...

Looooool!!! Trebuie totusi apreciat faptul ca romanul vrea sa faca business in orice fel posibil si imposibil. Am si eu un hambar in curte... poate deschid un karaoke-club... :))

diana vlase spunea...

ma bag, facem "biznis", sa mor!

Attila Vago spunea...

OK! Dar este un "issue" de rezolvat prima data... Cu ce incalzim hambarul? Ca in Pecica gazul a fost oprit de cateva zile... Mama lor de Rusi...^&£^%&££$""%&^%%£&^%$££$I&^*(%$!!!!