cautare

miercuri, 3 decembrie 2008

Ray CharlesCONCORD MUSIC GROUP SI FUNDATIA RAY CHARLES AU INCHEIAT UN ACORD PENTRU LANSAREA UNUI CATALOG COMPLET CU MUZICA ARTISTULUI
Unele dintre cele mai importante hituri si albume ale lui Ray Charles vor fi acum disponibile in format digital pentru prima data.
Primul material din aceasta colectie speciala va fi albumul The Spirit of Christmas, in format digital. Va urma Ray Charles Collection alaturi de alte cateva titluri reprezentative pentru cantaret.
Concord Music Group a anuntat ca a semnat un acord de exclusivitate cu Fundatia Ray Charles pentru realizarea unui catalog complet cu inregistrarile artistului, ulterioare anului 1960. Acest catalog va include materialele clasice ale lui Ray Charles inregistrate la casele de discuri ABC si Tangerine. O mare parte dintre mastere vor fi disponibile in format digital pentru intaia oara. Printre acestea se vor numara si hit-uri ca „Georgia On My Mind”, „Hit The Road Jack” si „Crying Time”.
Noile lansari vor incepe cu The Spirit of Christmas ce va fi disponibil exclusiv in format digital, urmat in martie 2009 de Colectia Completa Ray Charles. Pe parcursul anului 2009, Concord va scoate pe piata inca alte sase albume ale artistului, precum si exclusivitati pe suport digital.
The Spirit of Christmas, material lansat pentru prima data in 1985 la casa de discuri Columbia Records include cateva piese de sezon memorabile, printre care „What Child Is This”, „The Little Drummer Boy” sau „Santa Claus Is Coming To Town”. Reeditarea va include si o piesa bonus, „Baby It’s Cold Outside”, un duet cu Betty Carter inregistrat in 1961. Produsul digital este disponibil din 25 noiembrie 2008 iar cel fizic va fi prezentat publicului larg in preajma Craciunului 2009.
In martie Concord va oferi fanilor un volum retrospectiv complet ce include 21 de hit-uri ale lui Ray Charles, printre care si “Georgia on My Mind”, “Hit the Road Jack”, „Busted”, „I Can’t Stop Loving You”, „Sticks and Stones”, „Drown In My Own Tears”, „Unchain My Heart”, “I’ve Got a Woman,” “You Are My Sunshine” sau “Take These Chains From My Heart”.
Inca alte cateva titluri din discografia artistului vor fi prezentate publicului incepand cu 2009. O selectie inedita de piese ale lui Ray Charles va fi inclusa pe volumul Starbucks Opus Anthology, comercializat in cafenelele lantului din intreaga lume.
Aceasta relansare ambitioasa continua parteneriatul dintre Concord Music Group si Ray Charles. Albumul Genius Love Company produs in 2004 a castigat opt premii Grammy, printre care si cel pentru Cel Mai Bun Album. Concord a mai scos pe piata in 2006 si Ray Sings, Basie Swings, o inregistrare exclusiva alaturi de Count Basie Orchestra.
John Burk, vicepresedinte Concord Music Group a declarat: „Ray Charles ramane una dintre cele mai importante voci ale Americii. Suntem extrem de norocosi ca avem inca odata ocazia sa prezentam publicului muzica lui Ray Charles cu respectul cuvenit, in acelasi timp continuand parteneriatul incheiat cu Val Ervin si toti ceilalti de la Fundatia Ray Charles”.
„Este normal ca cei de la Concord sa fie aceia care continua sa aduca muzica lui Ray aproape de fani si in acelasi timp sa il introduca pe Ray unui nou public”, a declarat Valerie Ervin, presedinte Fundatia Ray Charles. „Concord a reprezentat definitia unei case de discuri pentru Ray. El a fost mereu impresionat de devotamentul, dragostea pentru muzica si profesionalismul celor care lucreaza acolo”.

Il iubesc pe Ray Charles dupa ce a vazut filmul (Ray), recunosc. Dar, de atunci o fac cu consecventa...

2 comentarii:

Loulou spunea...

Buna Diana. Am revenit cu propunerea pentru interviu. Daca e ok si pentru tine, ma gandeam sa iti trimit intrebarile pe mail, ca sa scapam de formalitati si altele. Te astept cu un raspuns pe mail la loulou.bianca@gmail.com

diana vlase spunea...

ahamz..