cautare

luni, 28 septembrie 2009

Soc! Nici o gaura nu este… the “Wrong Hole”

Preluare de pe www.muzicabuna.ro

Am pus “soc” nu pentru a o imita pe Partuleasa lu’ Zeta, ci pentru ca (spre bucuria unora dintre membri) sunt in stare de SOC!!!

Toate comentariile (care vor fi a looot), dupa ce vedeti si voi clipul “Wrong Hole” – Dj Lubel, Taryn Southern and Scott Baio.Sper ca imi intelege toata lumea starea.
Dar sa revenim cu picioarele pe pamant, pentru ca este nevoie de o echipa geniala ca sa conceapa acest proiect. Nu stiu daca ati mai apucat sa vedeti cadrele, sa ascultati negativul sau sa descoperiti calitatea. Toate sunt in grafice!
So, NU ESTE O PARODIE de mana a 7-a!!! Mai jos sunt si cateva date despre cei trei. Dar, pana atunci…

Gaura nepotrivita pentru promovare exploziva

Pentru cei (sper ca sunt putini) care nu au inteles clipul, Dj Lubel se confeseaza prietenului sau. A facut o greseala cu o noapte inainte. I-a bagat-o iubitei in gaura gresita. Se intelege? G.R.E.S.I.T.A. Nu ca as avea eu ceva impotriva sexului anal, dar este el demn de atata promovare? Meritam noi sa stim despre brun(ul) de pe penisul lui??? Mustrarile de constiinta, aluziile homosexuale, aplecarea spre… “musical”, toate culmineaza cu strofa domnisoarei Taryn, care isi linisteste partenerul. Nu numai ca nu a fost nimic rau, ba mai mult, ei i-a placut. Si, de ce nu, sansa unei a doua incercari!?!

Aceasta, dragii mei, este o revolutie in muzica. Fie ca ne place, fie ca nu, clipul asta (conceput intr-o saptamana?) inseamna mai mult decat lupta de o viata a unui artist care nu vrea sa faca acest soi de compromisuri.
Nu va mai dura mult si cineva de la noi va scoate o piesa cu un titlu similar, poate “Anusul meu calduros”, “Baga-mi-o adanc… in gat” sau “Cufureala sexuala”.

Eu o sa ma spal pe maini dupa ce am scris aici, dar asistam la un pas mare in istoria omenirii – nu uitati -, muzica se dezvolta, oamenii renunta (de tot) la inhibitii si ne indreptam spre dezastru.

Arsinel imi spunea intr-un interviu ca ei, la Teatrul Tanase, nu vor sa accepte umor de genul Vacanta Mare. Eu i-am raspuns ca, desi linia intre umorul de calitate si grotesc este fina, ea va exista intotdeuna. Acum nu mai stiu ce sa spun. Piesa asta este in topuri, pe mii de site-uri sip e buzele obezilor albinosi. Pun pariu ca toti americanii se distreaza copios, iar ei pretind a fi cea mai civilizata civilizatie (daca imi e permisa greseala voita).

Ma duc sa ma spal pe maini, ca sa pot sa mi le pun in cap (nu “pe”), in semn de protest. Voi terminati articolul, ca sa stiti cine sunt “nabadaiosii” din clip.

Dj Lubel, protagonistul videoclipului, care are o istorie similara cu cea a lui Ali G, cel putin in aria rasului, a misto-urilor, a lipsei de pudoare sau de discernamant.

Taryn Southern a aparut in atentia publicului ca finalista a celebrului concurs American Idol, sezonul al treilea. Dupa aceasta mediatizare excesiva treburile au inceput sa functineze pentru ea. Coperte de reviste faimoase, show-uri de televiziune, ce mai, fata este un adevarat produs american de succes.

Scott Baio, pe care cu siguranta il recunoasteti, este un actor “sarit de pe fix” (sa mi se scuze exprimarea). Celebritatea i-a fost adusa de sit’com-uri, de unde se intelege ca are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, urmate de doua reality show-uri. Unul se numeste “Scott Baio are 45 de ani si este… singur”, iar celalat “Scott Baio are 46 de ani si este… insarcinat”.
Voila…

Niciun comentariu: