cautare

vineri, 15 ianuarie 2010

Priority Records sarbatoreste 25 de ani!Urmand lansarea celui de-al zecelea album Snoop Dogg - 'Malice N Wonderland', Priority Records (subsidiara EMI) sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare in 2010 cu o campanie lunga de un an in care se vor promova cei mai influenti artisti si cele mai bune piese ale celebrului label gangsta rap.

Snoop Dogg, Creative Chairman al Priority, va coordona lansarea mai multor titluri speciale, incepand cu 23 februarie, data ce va marca aparitia unui nou CD si a unei compilatii digitale, 'Snoop Dogg Presents: The West Coast Blueprint', ce va include 16 piese clasice din repertoriu si o noua inregistrare apartinandu-i lui Snoop a piesei lui Ice Cube - 'Check Yo Self'. La aceeasi data se va lansa o serie de CD-uri si versiuni digitale reunite sub numele 'U.S.D.A.' ('Uncut Snoop Dogg Approved'), ce va cuprinde trei titluri Priority, recomandate de Snoop: Eazy-E - 'Eazy-Duz-It', EPMD - 'Strictly Business', si Master P' - 'Ghetto D', fiecare beneficiind de contributia artistica a lui Snoop Dogg.

“Am fost de mult timp fan Priority Records, chiar inainte sa semnez primul contract din viata mea”, spune Snoop Dogg. “Priority a fost casa de discuri - stindard pentru West Coast. Situatia curenta implica deschiderea catalogului Priority de catre mine pentru fani, dar si pentru a reaprinde scanteia veche, pentru a trezi spiritul Priority in noii artisti. Nu poti sa evoluezi, sa mergi in viitor, fara sa te uiti in trecut si sa vezi cum toti acei artisti minunati au pus bazele activitatii noastre de azi.”


Tracklisting-ul pentru 'Snoop Dogg Presents: The West Coast Blueprint' este:

1. Introduction to The West Coast Blueprint
2. Eazy-E - Eazy-Duz-It
3. King Tee - Act A Fool
4. The D.O.C. - No One Can Do It Better
5. Low Profile - Pay Ya Dues
6. Kid Frost - La Raza
7. Interlude
8. N.W.A - Alwayz Into Somethin'
9. Yo-Yo featuring Ice Cube - You Can't Play With My Yo-Yo
10. Ice Cube featuring Das EFX - Check Yo Self [Album Version]
11. Rappin' 4-Tay - Playaz Club
12. Interlude
13. Mack 10 - Foe Life
14. Luniz - I Got 5 On It
15. Ras Kass - The Evil That Men Do
16. Westside Connection - Gangstas Make The World Go Round
17. Ant Banks featuring Too $hort, 2Pac & MC Breed - 4 Tha Hustlas
18. Mack 10 featuring Tha Dogg Pound - Nothin' But The Cavi Hit
19. Snoop Dogg featuring Sylk E. Fine & Suga Free - Trust Me
20. Check Yo Self Interlude
21. Snoop Dogg featuring The Hustle Boyz - Check Yo Self (Snoop Dogg G-Mix) [NEW RECORDING]

Niciun comentariu: