cautare

vineri, 5 februarie 2010

Shit! Anya, ajunsa vedeta, a parasit trupa Hi-Q

www.muzicabuna.ro



Despre “reusita” Anyei de la Maruta stie toata lumea, sper. Pentru ratacitii care nu au aflat inca, Anya a anuntat in direct, fara ca nimeni sa fi prevazut, ca paraseste trupa Hi-Q. Ea face parte si dintr-un alt proiect care are succes acum. Iar respectivul succes pare-se ca i s-a cam urcat la cap, pentru ca, invitata la Maruta, ea a aruncat cu noroi in cei doi membri ai trupei, Florin si Mihai, dovedindu-se a fi foarte neeleganta in afirmatii. Se pare ca problema ei il vizeaza pe Mihai, care “nu are educatie”, spune ea, si care este un “pseudo-manager”…

N-as vrea sa insist pe informatii conuscute, ci sa precizez ca vedetismul se poate dovedi a fi o “boala rara”. Mai ales pentru fetitele astea dragute, care dupa ce au gustat un pic din “la vie en rose”, au impresia ca au nasul atat de sus incat nimeni nu ajunge la el.

Nu contrazic faptul ca Mihai poate avea cateva “scapari comportamentale”, dar ma intreb: Cat de deschis si de increzator sa fii intr-o colega noua de trupa, dupa ce te-ai ars, efectiv, cu inca niste exemple, similare, inaintea ei? Si nu inaintea ei cu un an, sau doi, ci de peste un deceniu.
Nu mi-au placut niciodata foarte tare piesele celor de la Hi-Q, insa nici nu pot sa ma prefac ca nu exista de multi ani pe piata, ca nu au adunat o serie de hituri, ca nu au fani adevarati (care ii urmaresc la orice pas).

Cat despre “lipsa de educatie” a lui Mihai, as vrea sa o contrazic pe Anya, (despre care aveam o parere ok, inainte de incident), si nu as fi singura. Cred ca toti cei care au lucrat cu Mihai stiu cate ceva despre gradul lui de educatie, care depaseste cu mult media…

Mi-ar parea foarte rau ca trupa HI-Q sa aiba de suferit, pentru ca, odata ce au plecat atatea soliste, inseamna ca exista si acolo niste tensiuni si niste disensiuni. Dar ele se rezolva cu bun simt si cu eleganta, cu distrectie si cu moderatie. Adica totalmente diferit fata de comportamentul Anyei.

Niciun comentariu: