cautare

vineri, 12 februarie 2010

Soldier of Love - SadeIn urma cu app. un an scriam un articol despre Sade, o artista care imi place dintotdeauna. Ma citez:

“Cele 13 piese de pe albumul de debut "Lovers Live" au fost o izbucnire imbucuratoare... si atat. Au trecut 18 ani de cand cele mai bune doua piese ale artistei au fost lansate: "Smooth Operator", care a fost vedeta albumului, si "No Ordinary Love".
Piesele de pe "Lovers Live" au fost puse cap la cap si s-a alcatuit materia prima pentru turneul "Lovers Rock", turneu care a facilitat artistei britanice o serie de concerte in Statele Unite. Un adevarat punct de plecate pentru o cantareata de la care ne asteptam la mult. Mult mai mult. (…) Cu toate acestea, dincolo de faptul ca a iesit din atentia publicului in ultimii (multi) ani, Sade a vandut peste 48 de milioane de albume, in toata lumea, si a fost nominalizata de cateva ori pentru premii importante.
Eu inca ascult acest album. Reprezinta ganduri de femeie, de oriunde si din orice timp, se pare. Si, sincer, nici nu stiu daca as vrea sa o vad acum, cu 20 de ani mai in varsta! (…)”

Departe de mine gandul ca SADE se va relansa. Dar…

La fel de frumoasa, la fel de talentata, dar mai matura si mai determinata in ceea ce priveste dorintele si drumul lor catre indeplinire. Sa vedem:


Sade - Soldier Of Love (Official Video)
Încărcat de GaGa-Vision. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Sade si-a lansat anul trecut albumul, “Soldier of Love, care contine urmatorul tracklist:
1.The Moon and the Sky
2. Soldier of Love
3. Morning Bird
4. Babyfather
5. Long Hard Road
6. Be That Easy
7. Bring Me Home
8. In Another Time
9. Skin
10. The Safest Place

Criticii de specialitate din intreaga lume se bucura de aparitia acestui album, caruia nu i-au dat mari sanse, inainte. Fara a dezvolta o teorie extraordinara pe marginea lui, albumul place, in proportii destul de mari.
Subiectele abordate de artista aduc un plus de valoare versurilor anilor in care traim, iar asta este o observatie pe care am intalnit-o in mai multe pareri tapetate. Care va sa zica, se poate si muzica cu versuri mai complexe decat “Ana are mere”.

Majoritatea pieselor sunt in zona “Soldier of Love” asa ca, spre final, albumul se pixeleaza cu putina monotonie. Dar asta nu il face mai putin valoros, ci unitar.

D.V. pt www.muzicabuna.ro

2 comentarii:

hot-coffee spunea...

""Reprezinta ganduri de femeie, de oriunde si din orice timp, se pare. Si, sincer, nici nu stiu daca as vrea sa o vad acum, cu 20 de ani mai in varsta! (…)”""

Mie mi s-a parut crud, un gand crud :(

diana spunea...

Tocmai de aceea m-am citat, pentru ca gresisem:). Si imi place sa imi recunosc greselile :D