cautare

joi, 22 aprilie 2010

Ciara loveste din nou!

Preluare www.muzicabuna.roDesi muzica neagra nu este vazuta (de ai nostri) ca cea mai puternica miscare, vreau sa dau un exemplu artistelor din Romania. Donshoarelor, mai exista si alte artiste formidabile, talentate, cu personalitate si voce, in afara de Lady Gaga. Adica, stiu ca e usor sa-ti pui pe tine un body cu umeri din carton, insa daca vreti sa dovediti ca sunteti altceva decat niste epigoni tristutzi, copy this!Acest videoclip este un exemplu din mai multe puncte de vedere. Fara sa exceleze in idei regizorale, transmite exact ceea ce publicul trebuie sa retina, adica pe Ciara. Mai explicit, spectatorul se delecteaza cu imagini in care artista arata extraordinar de sexy, se misca mai bine decat dansatoarele profesioniste, canta fara greseala (desi eu n-as nominaliza vocea Ciarei printre cele mai bune, la momentul actual).

Piesa este un featuring cu Ludacris, un artist pe care il respect si a carui muzica imi place, asta pentru ca l-am urmarit pe parcursul carierei sale. Pot sa imi spun frustrarea vizavi de el: m-a dezamagit putin pentru ca a facut featuringul ala idiot cu Justin Bieber, un copilandru’ caruia i se da mult prea multa atentie. Dar americanii sunt ciudati, suntem cu totii de acord!
Revenind la Ciara si la Luda, e important de sesizat faptul ca el apare numai in a doua parte a clipului, care va sa zica, nu urmarim un featuring care sa se bazeze pe vreun trafic de notorietate, nu, Ciara nu are nevoie de asta, dupa victoriile din ultimii doi ani.

“Ride” este primul single de pe al 4-lea album de studio al Ciarei. Albumul se va numi “Basic Instinct”, iar lansarea oficiala se va intampla candva anul acesta.
Piesa a fost produsa de Christopher “Tricky” Stewart si de The Dream. Cat despre clip, el este regizat de Diane Martel.

Niciun comentariu: