cautare

luni, 17 mai 2010

Dragutii nostri prieteni de la Metropotam:Scoala de arte Teatrul nou: cursuri de actorie, pictura, body painting, chitara si televiziune

Ne bucuram cand aflam ca se mai deschide in Bucuresti o scoala (alta decat cea de... la scoala) unde iti poti dezvolta aptitudinile artistice.
De data aceasta e vorba despre Scoala de arte Teatrul Nou, unde poti urma cursuri de:

- actorie, cu Diana Vlase si Dan Ursu, pret 150 eur, durata: 10 saptamani, curs care se va termina cu punerea in scena a unei piese de teatru cu participantii.
- pictura, cu Iulia Claudia Dumitru, pret 250 eur, durata: 10 sapt
- face & body painting, cu Irina Trinca, pre 100 eur, durata: 4 saptamani (aviz clovnilor in devenire, aici inveti inclusiv cum sa faci figurine din baloane)
- chitara, cu Stefan Mihailescu
- introducere in televiziune, cu Dana Gont, pret 120 eur, durata: 4 saptamani, despre ce inseamna sa fii prezentator, reporter sau producator de televiziune, cum sa redactezi stiri sau sa iei un interviu.


Detalii mai multe despre fiecare curs in parte si despre echipa Teatrului Nou gasesti la ei pe site, unde ai si o sectiune foto cu imagini din salile de curs si o sectiune cu prezentarile spectacolelor Teatrului Nou (Ti-am spus vreodata ca ma iubesti? de Puiu Jipa, Josephine, inca o tarfa trista, Anunt: Vand feme si Tango, de Diana Vlase).


Detalii de contact:
Scoala de arte Teatrul Nou, strada Leonida 28, sector 2, Bucuresti (harta aici)
Inscrieri la adresa de mail: teatrulnou@ymail.com
Telefon: 0720 066 684
Ii mai gasesti si pe Facebook, Twitter si youtube, desi la ultimele doua inca n-a inceput activitatea.

Niciun comentariu: